Atendimento Cliente Financeiro & legal Hospitalidade TI Marcas Comércio eletrônico Saúde Companhia aérea IdC Educação Governo Seguro

Chatbots PLN ARP Conversão de texto em fala Conversão de Voz em Texto WhatsApp Plugins Canais

Blogue Notícias Anúncios Kit Média RGPD Curso de Vídeo

7 najboljih chat bot platformi za kreiranje biznis botova

Notícias, 26/11/2017

Jedino što vas može izdvojiti iz mora drugih preduzeća koja tržištu nude iste ili slične proizvode i usluge kao i vi je način na koji tretirate svoje mušterije i klijente – zbog ovoga, možemo reći da nijedna strateška akcija ne doprinosi razvoju biznisa više od kontinuiranog unapređivanja korisničkog servisa i investiranja u pogodna rešenja.

Pa ipak, investicije su poslednja stvar koju mala preduzeća sebi mogu da priušte. Ne bi li napredovala, rešenja u koja ova preduzeća investiraju moraju istovremeno biti jeftina i efikasna. Chat botovi se srećom odlikuju i jednom i drugom karakteristikom, zbog čega se i smatraju za budućnost korisničkih servisa.

Kako je broj kompanija koje nude chat bot usluge sve veći i veći, nesumnjivo će vam biti potrebno malo pomoći pri odabiru brenda koji nije samo najjeftiniji i najefikasniji, već i najpouzdaniji. Takav je svaki od narednih 7 provajdera chat bot usluga, pa vam predlažemo da se upoznate sa njihovom ponudom.

 

SnatchBot

 

 

Ljudi koji stoje iza ove revolucionarne plaforme su vizionari – Henri Ben Ezra i Avi Ben Ezra veruju da su chat botovi direktni prethodnici veštačke inteligencije. Zahvaljujući njima i kompaniji SnatchBot, preduzećima je omogućeno da kreiraju chat botove za sve uređaje, i tako pozovu svoje klijente da sa njima interaguju preko pametnih telefona, laptopova, veb-sajtova i aplikacija.

Ono što će vas najviše iznenaditi u vezi sa SnatchBot platformom je to što je u potpunosti besplatna. Bez imalo investicija u novcu, i sa jednim jedinim rešenjem, moći ćete da pokrijete gotovo sve komunikacione kanale i podignete uslugu vašeg korisničkog servisa na potpuno novi nivo.

Nakon što kreirate chat bota, možete ga integrisati sa zvaničnim veb-sajtom, Fejsbukovim Messengerom, Slackom, i drugim kanalima. Usput vam neće biti potrebno nikakvo tehničko znanje ili iskustvo u kodiranju – platforma SnatchBot je veoma intuitivna i jednostavna za korišćenje.

Jedino što treba da učinite je da odaberete botovu namenu. Platforma dozvoljava kreiranje asistenata za obavljanje jednostavnih razgovora, botova za odgovaranje na kompleksne upite, kao i onih koji naplaćuju usluge. Ukoliko nemate iskustva sa kreiranjem chat bot dijaloga, SnatchBot vam nudi prodavnicu unapred definisanih interakcija koja svakim danom postaje sve veća.

U pitanju je najbolja platforma za kreiranje botova – ako uzmemo u obzir da je besplatna, intuitivna, jednostavna za korišćenje, i jedina koja nudi rešenja za veliki broj komunikacionih kanala, jasno je zašto SnatchBot zaslužuje prvo mesto na ovoj listi. Ovo su svakako moj lični izbor i mišljenje, mada isto potvrđuju i preduzeća širom sveta.